Over ons

We luisteren naar onze klanten! Door te luisteren naar je fietsproblemen en daar een passende oplossing voor te vinden zorgen we ervoor dat je veilig en zorgeloos de weg op kan. Een verbeterde fiets begint bij Het Ventieltje!

Alleen de beste onderdelen en materialen! Bij ons is er geen ruimte voor rommel, maar een goede en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Onze passie werkt aanstekelijk! Wij eten, slapen en ademen fietsen en deze passie delen we natuurlijk graag met onze klanten. Zo geven we al je fietsproblemen, hoe groot of klein, evenveel aandacht en liefde. Er valt immers zoveel moois te ontdekken per fiets en dat geluk gunnen we iedereen van harte.

We durven out of the box te denken! Bij ons is dit niet zomaar een uitdrukking, wij handelen er ook naar. Zo proberen we nieuwe manieren te vinden om tegen uitdagingen aan te kijken en een passende oplossing te vinden. Daarbij is geen vraag of verzoek ons teveel en doen we ons uiterste best om jouw fietsplezier te verbeteren. Want een blije fiets is een blije klant.

Eerste indruk van klanten

× Wat Mooi Wat een leuke fietswinkel!
× WOW! This is a very nice bike shop
× Echt gaaf strak en kleurrijk
× Really cool Really like this bike shop, so many cool stuff!
× Leuk! Er hangt een hele leuke sfeer hier
× Cool! I really like these saddles